Case: Gridmo

Designklassiker
in the making.

hvid pil

01

Nyt firmanavn
til møbelproducent.

Opgaven

I samarbejde med Peter Lassen, grundlæggeren af Montana Furniture, fik vi til opgave at navngive en virksomhed, der skulle udvikle, producere og sælge en nytænkende modulbaseret møbelserie.

Gridmo dataark

Løsningen

Peter Lassen kendes af de fleste som Montanas grundlægger og som designeren af det ikoniske Montana reolsystem – Et reolsystem, der med udgangspunkt i ordene “Making room for personality”, giver kunderne friheden til selv at sammensætte deres egne unikke reoler.

Netop tanken om, at møbler bør være personlige, og skal kunne sammensættes på flere måder, lå også til grund for den nye møbelserie, der fik navnet Gridmo. En serie af farverige rektangulære “klodser”, der kunne sættes sammen til et ‘gitter’ i et uendeligt antal kombinationer, og således kunne tilpasses ethvert rum. Gridmo fik senere både stole og borde i sortimentet, men det var de modulbaserede “klodser”, der gav idéen til navnet.

Desværre døde Gridmo med sin skaber. Peter blev 88 år, og sov stille ind i den 15. august 2019 efter et sygdomsforløb. Han var aktiv og iværksættende til det sidste, og for os har Peter været kilde til stor inspiration, og vi er stolte af at have kendt og arbejdet sammen med en af dansk designs helt store personligheder.

2020

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os
for en uforpligtende snak om din navneopgave.

sort pil