Kickass

Kreativ
sparring

hvid pil

01

Vi byder gerne ind
med kreativ sparring.

Et godt navn fortjener en god start.

Når navnet er på plads, skal det tages i brug. Der skal designes logo, udvikles en visuel identitet og lægges en strategi for lanceringen – både internt og eksternt.

Vi har kompetencerne til at hjælpe dig godt videre, så virksomheden får den bedst mulige start med det nye navn.

Kick-ass sparring til kick-ass brands.

Så snart det nye navn er godkendt, skal det forberedes til sin nye tilværelse som hovedrolleindehaver i virksomhedens branding.

Vi har mere end 20 års erfaring i logodesign og udvikling af visuelle identiteter, så uanset om virksomheden er nystartet, eller om det er en eksisterende virksomhed, der skal rebrandes, har vi kompetencerne til at give dit nye navn den bedst mulige start.

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne videre i processen, men har du egen marketingafdeling, der kan tage opgave videre, sørger vi naturligvis for at overlevere navnet og alle tankerne bag det.

Du kan til enhver tid trække på vores erfaring, og vi er altid klar til at hjælpe med kreativ sparring, der sikrer det nye navn og din branding-indsats optimal effekt, både internt i virksomheden og eksternt i målgruppen.

Kickass-teamet står også til rådighed, hvis du selv har valgt at stå for udviklingen af virksomhedens navn. Du kan altid hyre os ind på time- eller projektbasis, hvis du og dine kolleger har brug for et par friske øjne eller et kreativt indspark, hvis processen er gået i stå.

2020

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os
for en uforpligtende snak om din navneopgave.

sort pil